مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد سرلشکر موسوی: برنامه آمادگی نیرو‌های مسلح در سه بازه زمانی پیش می‌رود پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از مردم فلسطین استواریم پزشکیان: «تعطیلی» پاک کردن صورت مسئله است و چاره مشکل کم‌آبی نیست طحان نظیف: لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی به مجلس بازگشت قالیباف در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد / باید جلوی «نازی‌های قرن بیست و یکم» را بگیریم ۷ مأموریت پزشکیان برای تحول در نظام بودجه‌ریزی کشور پورجمشیدیان: امسال به زائران اربعین ارز کامل تعلق می‌گیرد/به اتباع غیرمجاز خدمات نمی‌دهیم دولت با تعطیلی یک هفته‌ای و چهارشنبه‌های تهران موافقت نکرد آغاز جلسه علنی مجلس/ ادامه بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستور

رئیس دفتر رئیس‌جمهور: تدوین لایحه برنامه هفتم توسعه به زودی آغاز می‌شود

رئیس دفتر رئیس جمهور‌ گفت: کار تدوین لایحه برنامه هفتم توسعه به زودی در دولت آغاز می‌شود و امیدواریم تا پایان سال فرایند تصویب را در مجلس طی کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 17
کد خبر: ۱۲۹۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر غلامحسین اسماعیلی مشاور و رئیس دفتر رئیس جمهور‌ پس از پایان نشست مشترک هیأت دولت و نمایندگان مجلس که عصر امروز در سالن اجلاس سران برگزار شد با بیان اینکه نشست امروز بسیار صمیمی و سازنده بود، اظهار داشت: در این نشست مشترک جمعی از وزرا و تعدادی از نمایندگان مجلس به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و اعضای دولت و مجلس بر هماهنگی بیشتر برای حل مشکلات اساسی کشور تأکید کردند.

وی افزود: یکی از مسائلی که در این نشست مطرح شد، برنامه‌های مدنظر دولت در سال 1401 به ویژه تدوین برنامه هفتم توسعه بود که در دیدار اخیر کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری نیز بر تدوین این سند راهبردی تأکید شد که پنج سال آینده کشور را ریل‌گذاری می‌کند. 

رئیس دفتر رئیس جمهور‌ ادامه داد:‌ در خصوص مهم‌ترین مسائلی که در تدوین این لایحه باید لحاظ شود بحث و تبادل‌نظر شد تا با مشارکت مجلس و دولت و مبتنی بر سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب، به زودی کار تدوین این لایحه آغاز می‌شود و امیدواریم تا پیش از پایان سال جاری در مجلس شورای اسلامی فرایند تصویب را بگذراند.

اسماعیلی با بیان اینکه روحیه وحدت و همدلی بین مجلس و دولت حاکم است و در نشست امروز نیز مشاهده می‌شد، گفت: تکرار این جلسات می‌تواند به پیشبرد امور و اجرای برنامه های مختلف جهت حل مشکلات کشور کمک کند و قطعاً این جلسات تکرار خواهد شد.

کلمات کلیدی: رئیس جمهور
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار